Post by camenlicami on Mar 7, 2022 14:41:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana Memorizer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مولد کد تقلب primogems ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana Memorizer 2022 version ▞▞▞
فقط چیزی که برای بررسی مداوم نیاز دارم. ممنون. مینی گیم های خیلی خوب.بهترین برنامه برای مطالعه هیراگانا
گزینه های تمرین و تست خوب دوست دارم a. گزینه ای برای پرداخت یک یا دو دلار برای خلاص شدن از شر تبلیغات، اما به نظر خیلی واضح نیست. وگرنه عالیه عاشق بازی های تستی
آن را دوست داشتم، به یادگیری کمک می کند و استفاده از آن آسان است.
آن را به جایی برسانید که باید آن را به جای چند گزینه ای تایپ کنم. خطوط چند گزینه ای حداقل حدس زدن پاسخ را برای من آسان تر می کند و من واقعاً سعی نمی کنم حدس بزنم، سعی می کنم ببینم آیا آن را می دانم یا نه
عالی!!
قطعاً کمک بزرگی بود، به علاوه من واقعاً رابط کاربری را دوست داشتم. آفرین
Ironwatch: Turn-Based RPG Rol Oyunu hyag
برای من کار نمی کند زیرا من تمایل دارم هیراگانا را به صورت جزئی یاد بگیرم. حتی از مجموعه های انتخاب نشده پاسخ ها را نشان می دهد
Hiragana Memorizer Education ocd
یک برنامه خوب برای یادگیری ژاپنی و هیراگانا
من از این برنامه برای کمک به من در کلاس Nihongo استفاده می کنم. یادگیری یک زبان متفاوت و شخصیت های زبان بسیار چالش برانگیز است. 🙃 من از سادگی رابط کاربری خوشم میاد. با این حال، قرار دادن تبلیغات تعجب آور است. با این حال، ویژگی آموزشی که نحوه نوشتن کاراکترهای هیراگانا را نشان می دهد تاخیر دارد. مسابقه و 2 بازی سرگرم کننده هستند. به عنوان یک یادگیرنده بصری، این فعالیت ها به من کمک می کند تا شخصیت های هیراگانا را به یاد بیاورم. آفرین به سازنده برنامه. آفرین!
بهترین برنامه تا کنون
فلش کارت مجازی هیراگانا. دقیقاً همان چیزی که ادعا می کند. ساده و موثر.
بهترین همیشه!! خیلی ممنونم
من بازی های کوچک را دوست دارم. کاش بیشتر بود من همچنین از نوشتن هر شخصیت لذت می برم. آفرین.
عالی، بهترین برای یادگیری هیراگانا
بسیار مفید.
دارای تبلیغات با صدا تبلیغات غیر قابل حذف شناور و بدون دکمه برگشت برنامه. دوست نداشتن چربی بزرگ!
الگوریتم تصادفی وحشتناک خوب است که تبلیغ آزاردهنده نیست و شما می توانید انتخاب کنید که کدام کانا را تست کنید. اما تصادفی ساز بد است زیرا شما بارها و بارها همان کانا را در یک آزمایش دریافت می کنید. حتی برخی از کاناها هستند که هرگز در آزمون ظاهر نمی شوند، حتی اگر قبلاً آن را انتخاب کرده باشید.
برنامه عالی!
حفظ کردن آن آسان است
سرگرم کننده است و به من کمک می کند تا شخصیت ها را به خوبی به خاطر بسپارم. برنامه های عالی برای حفظ کردن 👍👍👍👍
روشی جالب برای شروع به خاطر سپردن هیراگانا. فقط ای کاش برای همه گروههای انتخاب شده هر بار که دوباره شروع میکنید پیشفرض نمیشد. لطفا اجازه دهید آخرین انتخاب های شما را حفظ کند.
این برنامه مانند فلش کارت است، اما بهتر است! من کاملاً جدید هستم که سعی می کنم هیراگانا را یاد بگیرم و انتخاب چندگانه به من کمک می کند تا آن را برای یادگیری شخصیت ها محدود کنم! من با پوشاندن گزینه های چندگانه با انگشت شست خود شروع می کنم و اگر نتوانم آن را صرفاً از روی حافظه بفهمم، انگشت شست خود را حرکت می دهم و یک "اشاره" دریافت می کنم.
برنامه شگفت انگیز و در تراکنش های بازی کاملا رایگان است
بهترین برنامه ای که برای یادگیری الفبای ژاپنی استفاده کرده ام! برنامه نسبتاً با ارائه صدا، نمودارها و ترتیب ضربه ها در حالی که یک چیدمان براق دارد، کار می کند. بعد از اینکه در شناسایی حروف احساس اطمینان کردید، می توانید از بازی ها استفاده کنید تا واقعاً برای خواندن حروف آماده شوید. تنها شکایت من این است که شما باید به یاد داشته باشید که کدام حرف را اشتباه انتخاب کرده اید. این یک شکایت بسیار جزئی است، من می گویم از گزینه Trace برای کمک به افراد در یادگیری بهتر استفاده کنید.
من دنبال کردم
یادگیری را آسان می کند
این یک برنامه جالب است که کمک زیادی به شما می کند. اما 2 چیز هست که دوست دارم اینجا داشته باشم. اولا، شنیدن صدای هجایی که انتخاب میکنید عالی خواهد بود. ثانیاً، تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، بنابراین عالی است که فرصتی برای لغو آن برای همیشه با پرداخت مقداری پول داشته باشید.
خیلی خوب!!!
این فوق العاده کار می کند، این به من کمک کرد هیراگانای خود را خیلی سریع یاد بگیرم!
از بین همه برنامههایی که من با آن سروکار داشتهام، Duolingo بهترین برنامه برای یادگیری است. این خیلی بهتره. احساس می کنم واقعاً می توانم یاد بگیرم. می توانم صدای نماد را بشنوم، می توانم آن را با انگشت خود کار کنم. این بسیار مفیدتر است زیرا به شکل فلش کارت است. من به آن 4 * دادم زیرا نمی توانم آن را بخرم و اضافه ها را حذف کنم. اما من حدس میزنم که افزودنهای مداوم به برنامهنویس در درازمدت کمک میکند، بنابراین از آنجایی که رایگان است، رنج خواهم برد.
برای یادگیری هیریگانا عالی است.
دوستش دارم. از آن استفاده می کنم. الان فقط به یکی برای کاتاکانا نیاز دارم.
ساده. سرگرم کننده. تبلیغات حداقل 👍
برنامه عالی برای مبتدیان
.•♫•برنامه خیلی خوبیه ادامه بدید ❤️❤️👍•♫•.
ساده. آسان برای استفاده.
این به من در کلاس ژاپنی کمک خواهد کرد. خیلی خوبه خیلی کاربردی
من عاشق این برنامه هستم! استفاده از آن آسان و ساده است. دقیقاً همین را می خواستم. اگر می خواهید هیراگانا را یاد بگیرید کاملاً توصیه می شود.
ساده و کاربر پسند 🐱
خوب. متشکرم!
Hiragana Memorizer Education ocd
این عالی است! به شدت توصیه می شود! حتی ترتیب سکته مغزی را به شما نشان می دهد. یک مسئله کوچک ترتیب سکته مغزی برای "Ya" است. از 2 سکته از 3 ضربه شروع می شود. جدا از آن، برنامه عالی!
خوب است اما به نوعی شخصیت های لهجه و ترکیبی را نادیده می گیرد، بنابراین شما فقط نیمی از آنچه را که نیاز دارید یاد می گیرید.
خوب
برنامه های عالی!!!
Hajime خالق این وب سایت در پاسخگویی سریع به رفع عیب، مهربان و مفید است. به نظر من برای مبتدیان بسیار مفید است که در آن به عنوان معلم، اکیداً به همه دانش آموزان توصیه می کنم از Hiragana Memorizer استفاده کنند.
خیلی خوب بود که به من کمک کرد تا با آزمون و روش نوشتن راحت تر به خاطر بسپارم. به شدت توصیه می شود من از برنامه به عنوان آزمون بعد از تمرین نوشتن در نوت بوک استفاده می کنم.
Hiragana Memorizer آموزش pjf
برای تست عالیه
عالی! اگر مجبور بودید به جای انتخاب چندگانه، کاراکتر را بکشید (اجرای دستور ضربه) 5 ستاره خواهد بود. دوست دارم نسخه کاتاکانا هم داشته باشم!
گزینه ای برای حذف تبلیغات وجود ندارد. نه حتی با خرید. فقط از هیراگانا پشتیبانی می کند و متأسفانه نه کاتاکانا، به این معنی که برای آن به یک برنامه متفاوت نیاز دارید. در غیر این صورت عالی است، اما این اصلاحات بسیار آسان به نظر می رسند. اگر این موارد برطرف شود، به راحتی پول خوبی برای برنامه ای به این خوبی پرداخت می شود
برنامه بسیار خوبی برای تمرین هیراگانا ..