Post by camenlicami on Mar 7, 2022 14:53:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok arany ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
Nekem nagyon tetszik ez a játék csak hát vannak olyan szintek amiken nehezen jutunk át
A játékot pihentetőnek és kihívásnak tartom. De ahhoz, hogy lépést tudjon tartani, pénzt kell fizetnie, amit nem szeretek. Túl sokat és túl gyakran akarnak.
Ideiglenes ingyenes fizetős alkalmazások ajánlata az App Store-ban ...
Nagyon durva és csaló, még a játékhoz is meg kell vásárolnia tárgyakat, túl sok pénzt költöttem erre. Megtévesztő gyakorlatai miatt örökre elvesztett egy ügyfelet.
Nagyon élvezem ezt a játékot. Nagyon szeretném, ha megszabadulnának a rózsaszín játékoktól. Csak így biztosítják, hogy ne tudja túl sokáig folytatni az összegyűjtött Jutalmait.
El sem indul a jaték. Pedig nem kér frissitést. Ha igy marad akkor inkább törlöm..
Kiváló match3 játék történettel, rengeteg szórakoztató, kihívásokkal teli szinttel és még néhány minijátékkal is.
Gardenscapes معمولی iom
Gardenscapes Casual gelw
Ugyanolyan, mint a többi. De ami a pokolba idegesít, az az a HAMIS HIRDETÉS, amely más típusú játékként mutatja be, amikor ugyanaz a dang matching játék, mint a többi. Javítsa ki a hamis hirdetést. ha kezdettől fogva tudtam volna, hogy egy Bejeweled RIP-ről van szó, akkor kicsit szórakoztatóbb lett volna, de feltöltöm, és kiderül, hogy hazudtál a hozzáadott játékban, hogy milyen típusú játékról van szó. nem örülök neki.
Jó szórakozást eddig. Most kezdődött. Imádom az udvart díszíteni, és most van egy kutya. A FEJLESZTŐK azonban FIGYELEM: az állatbarátok nem támogatják a kölyökmalmokat. Az emberek több millió nem kívánt és bántalmazott állatot menthetnek meg helyi menhelyeiken. Kérem, ne bátorítsák a tenyésztőket. 3 csillagot vesztettél emiatt.
A csapatjáték hasznos. Kihívó és szórakoztató! Szeretnék több minijátékot, ami bonyolultabb
jó játék,csak Nagyon sokszor robban a bomba,ahogy húzom
Legfrissebb ingyenes Android játékok - Androidsis
Tetszik az ötlet, nem szeretem, ha azt írják, hogy 2 csillag, és 2 + 2 pillantást igényel! Ez megnehezíti a dolgok elvégzését. És miért írja ki, hogy 2 és vegye 4
꿈의 정원 (Gardenscapes) 캐주얼 게임 wmde
Megértem, hogy a magasabb szintek nagyobb kihívást jelentenek, de ha jót teszel, akkor bedobják ezt a kihívást jelentő szintet. Ami teljesen igazságtalan! Lehet, hogy 10-ből 1-szer megvered, ha felhasználod az összes erőt és érméket. Ha nem tudod megverni a szintet, az elvesz mindent, amit megkerestél, és ez az oka annak, hogy ezt beledobták a játékba.! Ez az a pont, hogy a játék már egyáltalán nem szórakoztató.!
Jó játék de engem kidobott 😥
Gardenscapes Jocuri obișnuite chc
Ez a játék szemét most, és pénzt költenek, minél tovább jutsz! Egy szinten vagyok, és 15 lépést adnak, hogy tisztázza, mikor kell több lépést végrehajtani.. akkor sok pénzt kell költenie, hogy még sikeres legyen... még az erőnövelést sem kombinálhatja mint a másik verzióban!!!
Jo csak a kutyás pályákbol lehetne több is plusz zsetonért
Erősen addiktív és nagy kihívást jelent magasabb szinteken. Szerk.: Most, hogy láttam ennek a játéknak a hamis reklámját, 5-ről 3-ra süllyedek. Ez a játék önmagában is jó, nem kell úgy reklámoznia, ahogyan teszi.
A segítségek játékik a játékot, de egy hétre a 35 pálya nem tart ki, addig maradnak a mellékek, amivel viszont lehet gyüjtögetni.
Néhány magasabb szint nevetségesen nehéz. Ennek eredményeként nem játszom olyan gyakran a játékkal.
Alkalmazások átvitele másik telefonra – Hogyan vidd át ...
Az app csak az App Store-ban érhető el iPhone és iPad készülékekhez. Gardenscapes 4+.
Csak felbassza az ember agyát... Ha majdnem sikerül megcsinálni a pályát, akkor az utolsó lépést biztos, hogy nem számolja. A segítség egyébként inkább akadályozza. Ami a legújabb gond, ha kapok ingyen perceket, nem tudom használni. Számol visszafelé a ketyegő, mégis az életemet veszi el. Ha meg elfogyott az 5 élet, nem enged jatszani, hiába van még x percem, órám. Sokszor inkább már csak dühít az egész Ha nem sajnálnám a közel 1200-as szintemet, már rég töröltem volna a Hs-szel együtt
FuckHomescapes; fogás Szankció szív GARDENSCAPES Lunar New Year - YouTube; Tejfehér Ortodox Gladys Gardenscapes: Review of Guides and game
Halloween gyűjtögetős óta nem lehet visszaállítani a kertem ami volt pár részt. Segítség!!!! Mèg mindig nem jó .Várom a javítást!!!!!!!!
Nagyon hiányolom a videókat,amiért pár aranyat lehetett kapni 😒
Imádom. Kikapcsol❤
Eleinte jó, amikor a szinteket kiütő gördülésre kerülsz, és persze minél messzebbre megy, egyre nehezebb lesz. De ez odáig fajul, hogy az egész életedet használod, és nem tudsz újra játszani, amíg újra nem töltik, akkor alig akarsz fizetni, mert alig jutsz el sehova. Miután egy ideig nem játszottál, majd játssz, AKKOR adnak neked díjat balra és jobbra, mert te vagy a MIA. Elegem lett ebből és eltávolítottam.
Meglehetősen ügyes meccs típusú játék volt, néhány különböző csavarral, valamint az extra játékkal, amellyel különféle feladatokat kell végrehajtani, hogy egyre több területen alakítsanak ki tájat. Az egyetlen probléma a játékkal az, hogy sok szintet rosszul értékelnek. Számos szint nevetségesen nehéz, és néhányat még mindig normálisnak jelölnek, ha nem is nehéznek. Több fajta szintjét kell értékelniük. Például normál, nehéz, kemény és szuper-kemény stb. Plusz értékelje őket egy kicsit megfelelőbben. Akkor talán adj még egy kicsivel több jutalmat (például egy-két extra csillagot a kemény és szuperkeményért). Az újabb események valamennyit elősegítik a haladást, egyesek nélkül pedig nevetségesen nehéz, ha nem lehetetlen továbblépni. Az igazán magas szintek (vagyis 2500 felett) némelyik szuper-duper kemény lett. Az új eseményekkel, hogy több dekorációt és miegymást szerezzünk (mint például a Halloween és mások), szinte lehetetlenné vált az összes új elem megszerzése ilyen magas szinten. Csökkentse a nehézségeket, vagy könnyítse meg a dolgok gyorsabb megszerzését.
Ezt azért kezdtem, hogy elüssem az időt, játszottam már fishdomot is, és óriási a különbség. A pálya végén kapott érmék csekély összeget jelentenek ahhoz képest, amennyit bombákra költenek, vagy 5 extra lépést kap. Ez egy komplett pénznyelő. Nem bánom, hogy pénzt költek, ha igazságos, de ez nem az. A szintekenkénti lépések száma is alacsonynak tűnik, 15 lépés három képernyőn, szinte teljesen blokkolva, nem elég a továbbjutáshoz. Visszatérek a fishdomhoz, az legalább korrekt.
Már több mint egy éve játszom, a napi nyeremény a dobozban 0 perc 0 mp-t mond a következő próbálkozásig, és már 3 napja ezt mondtam, mégsem tudom játszani!!! Nagyon frusztráló
Íme a kész àtverés!A bemutató képen teljesen más játékot mutat!!!Átverés
Miért nem lehet megnyitni a játékot?
👍👍👍👍👍
A játék rendben van. Eleinte szórakoztató, de gyorsan sok minden kell ahhoz, hogy előrelépjünk a szinteken. Ezenkívül a mini játékok nem működnek. És a kihívás szintjei a legrosszabb dolgok valaha. Szinte megnyerhetetlenek, hacsak nem használsz rengeteg erőt és extra érméket. Az egyetlen funkciójuk, hogy nullára állítsák vissza az energiát és a boostereket, így elölről kell kezdened. Az érméket rendkívül nehéz keresni, és sok mindenre van szükség. Ahogy építed a kertet, egyre több csillagot vérzel el, hogy szintet lépj.
Célja, hogy fizetésre kényszerítse, hogy továbbléphessen a következő szintre. Lehetővé teszik bizonyos szintek legyőzését, de aztán bedobják a verhetetleneket. Még teljesítmény ups nem lehet nyerni. Ugyanazon a szinten kell játszania, amíg a fejlesztők „meg nem engedik” a nyerést. Kitartanak abban a reményben, hogy fizetni fog. Tudják, hogy eltávolítod ezt a játékot, ha végül nem oldják fel a megnyerhetetlen szinteket. Egy példa a 2109-es szint. 16 mozdulat. MÁS FRISSÍTÉST AKARNAK. TÖBBÉ NEM TUDOM TÖRÖLNI A JÁTÉKBAN A TÖBBI ALKALMAZÁSAIT! EZT TELEPÍTEM.
Nem rosz játék ❤️❤️❤️
A 2860-as szinten ragadtam. Elmentem a Youtube-ra, hogy megnézzem egy videót, hogyan győzzem le. Amikor a videó elindult, 22 mozdulatot mutatott. Azonban, amikor játszom, csak 13-am van. Tudnom kell, hogyan lehet ezt megjavítani.
szuper👍👍👍
Suspects: Mobile Detective Aventură znkm
Az 5 csillagos értékelésemet 2 csillagosra módosítom, mert ebben a játékban már nem használhatom a Google Play Pontokat. Nagyon nagyon kiábrándító!
夢幻花園 (Gardenscapes) 休閒 agvg
Nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek.
Frissítés után nem vagyok benne a csapatomban, viszont ha rámegy a csapatra ott azt mutatja, hogy bent vagyok.
Időpocsékolás.!
Játszani 3 szabad gardenscapes online. - Gardenscapes 2, Gardenscapes Mansion átalakítása.
Love Love Szeresd ezt a játékot és a Homescapes-t is! Hetente frissülnek, és minden ünnepre a legtisztább küldetésekkel rendelkeznek. Elképesztő dekorációk, amelyek folyamatosan frissülnek minden évszakban 😍
Hozd a pénzed, különben napokra ugyanazon a szinten ragadsz. A kihívás szintjei ritkán vertek és nagyon ritkák a minijátékok. A grafika viszont remek.
Nagyon tetszik a játék😊A pályakon is jól lehet haladni. Jó a grafikája és nem fagy. Azért csak 4 csillag, mert a játekok során pl legutóbbi legokat gyűjtött nem váltunk be tárgyakra, jó lenne beváltanitra vagy szuper kerékre, vagy akár érmére, de ne a gép döntse el, hogy mit kapok a nem váltott "ticketekért". Kíváncsian várom a karácsonyi részt😊
Ist eine schöne und interesante spiel,nur sear viele sterne braucht die aufgaben was ist schwear zu haben! Manchmall muss 1-2 Wochen lang die gleiche level spielen!!
a játék szórakoztató, de nem kapsz semmit. Néhány éve játszottam, és még mindig csalódott vagyok a kapott pontokban. Nem fogom a pénzem olyasmire pazarolni, aminek legyőzése 5 napig tart.