Post by camenlicami on Mar 7, 2022 14:59:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PixWords™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PixWords™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ PixWords™ 2022 version ▞▞▞
Některá slova je těžké z poskytnutého obrázku zjistit.
Po aktualizaci se mi smazala celá hra, 250 kol je v pr*eli
Hra super obrázky jsou občas zavádějící a ta příšerná vlezlá reklama došla mi trpělivost odinstalováno.
Miloval tuto hru na BlackBerry, ale nyní jsou 3 nebo 4 reklamy po každé obrazovce. Je totálně zničený.....a obchod Google Play taky......výprodeje!!!!!!!
PixWords™ Пъзели knlu
PixWords™ Başsındırma qja
Pro "rumunský" jazyk ... pease ODSTRAŇTE všechna maďarská písmena a slova, Rumuni nemluví, ani nechtějí umět/mluvit maďarsky!!!
Je to suprová hra a jsem ráda, že jsou kní na internetu nápovědy
Řecký pravopis je TAK ŠPATNÝ, slova nedávají žádný význam...
Skvělý nástroj pro trávení času a opravu slovní zásoby! Díky hoši!
Stale pada akorat jsem nas
Velmi hezké
Jsem v malich levlech a už nevím ! Jak se jmenuje uplně Přesně ta aplikace s nápovědami Odepište prosim a děkuji Marta Martička Nováková ( fb )
Zajímavá a vzdělávací hra.díky.
Hunter Assassin Δράση imw
Dobrá logická hra
Traducerea e amestecata
Skvělé a strhující
Hra je dobře. Ale musi se nat tym premyslat. Jinak dávám 5 hvězdiček. Určí tě si ji stáhnout. Ahoj.
Aplikace je pomalá a vybíjí baterii jako blázen, ale nejlepší je.
skvělý protože může hrát celá rodina
Je to prima hra, alespoň si ve svém věku trénuje mozek
PixWords™ Dėlionė bsh
Dobrá hra. Reklamy otravují,!!! je jich čím dál tím více..
Chtěl bych se zeptat, jak se dá zrušit či odstranit z menu rozehraná hra. Nikde jsem to nenašel. Jde tedy o technickou závadu. Případně prosím o kontakt na podporu. Děkuji
Po stahnuti se mi nechce zapnout do pici akorat nasranej jak zmrd do mamy zkurveny kurwa uz
Gg
Je to v pořádku, ale někdy trochu těžké
Je to vlastně pro všechny jazyky a vlastně to super takže stahujte 🤗 me se to líbí a hrajou to i dospělé
Tato hra mě opravdu baví, ale někdy obrázek neodpovídá slovu, takže je těžké to uhodnout
Né
rady jsou příliš drahé a je tak těžké nasbírat tolik mincí!!! Zasekl jsem se ve slově a nemůžu pokračovat ve hře.
Poslední verze k ničemu V posledních verzích téměř není třeba obrázků, slova skládáme pouze z písmen, spojitost s obrázky je minimální. Black Maple Games 2. března 2017 Hra je opravdu náročná a vyžaduje vaše nejlepší schopnosti k jejímu dokončení. To je velká hodnota této hry. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------- Nové úrovně v české mutaci jsou opravdu špatné. Pokud např. Muž odpočívající na Horské stezce by měl být pojmenován jako „Firing Pin“ nebo „Shock Worker“, Dugong bych měl napsat lotyšsky, Mnoho chybějících písmen atd. atd... Jak byste tuto dovednost pojmenovali? Moje dovednosti skončily na 1300. úrovni bez použití jakékoli stopy. Teď je musím používat a díky tomu je pro mě hra méně náročná. Dovolte mi tedy použít Vaše slova: Vytvoření hry je opravdu náročné a vyžaduje vaše nejlepší schopnosti, abyste ji dokončili. To je velká hodnota tohoto podnikání.
Zábavná hra vás donutí přemýšlet, ale není příliš náročná. Příjemný čas při hraní letí
Super hra ❤️🦝❤️ procvičím si díky ní názvy věcí, zvířat atd. Ale ubrala jsem 1 hvězdičku protože se to seká❤️
Dobrá
Po poslední aktualizaci hra neustále padá tudíž k h....
Нищто че има правописни грешки
Je to vynikající hra
Pěkná hra. Dobře procvičí váš mozek.
Hra velice pěkná. Moc mě baví, ale bohužel potýkám se s problémem propojení s facebookem. Bohužel to chybu a když jsem chtěl hrát na novém telefonu musel jsem od začátku. Nevíte co s tím?
Je to návykové. Hraju to pořád dokola
Na samsung galaxy note 4 Android 5.1. se 7 GB volného úložiště v telefonu a 250 MB na SD s nejnovější verzí na Google Play zobrazuje chybu 963. Vymazal jsem mezipaměť, ale stále ji nemohu stáhnout. Jakákoli pomoc bude oceněna
Hra je suprová, ale srazí ji dolů neustále reklamy, občas nesmyslné výrazy a sekání se.
Je to dobrá hra. Ale poraďte mi. Co je ta paní s kočkou jak ji drží? Protože jinak mě to nepustí dál.😲😞 A ještě prosím na deváté úrovni, ten kompas, a ty složky či co. 😊
Hodně reklam...
Ne visi pav. atitinka reikšmes